divendres, de febrer 17, 2006

Semblances globals


Romano Prodi, candidat a primer ministre d’Itàlia referint-se a la nova llei que preveu el federalisme : "Es una desgracia. (...) Prevé un tipo de organización regional que atenta contra la unidad de Italia, y causa gran daño a las regiones más pobres, porque no existirá el equilibrio de solidaridad que hay ahora".

A La Vanguardia d’avui podem llegir: “La Unión, alianza de izquierdas de Romano Prodi, entregará hoy al Tribunal Supremo casi 700.000 firmas de ciudadanos para que se convoque un referéndum sobre la reforma”

Si canviem "Romano Prodi" per "Mariano Rajoy" i "Itàlia" per "Espanya", la frase i la notícia no ens resultarien gens estranyes.

També a La Vanguardia d’avui llegim el titular següent: “ Los obispos polacos exigen a la polémica Radio María que sea políticamente neutral” i com a subtítol “Los medios católicos no pueden convertirse en instrumento de ninguna fuerza política"

Si canviem "obispos polacos" per "bisbes catalans" i "Radio María" per la "Cadena Cope" , tampoc ens resultaria estrany.