dissabte, de febrer 25, 2006

Els cadells del PP no tenen memòria


Les Noves Generacions de Castella i Lleó, s'han vist obligades a retirar un cartell en contra de la suposada negociació del govern central amb ETA, en el que acusàven a Zapatero d'haver-se rendit davant dels terroristes.

Les Noves Generacions, són les joventuts del Partit Popular, són tan joves que no recorden que el 1998, José María Aznar va autoritzar a dialogar amb ETA per intentar portar a terme un procés de pau similar a l'irlandés. Va arribar a permetre l'acostament de presos vascos a Euskadi i negociar amb la banda a Zurich.
Per a desmemoriats i curiosos recomenem aquest enllaç on hi ha escanejades les pàgines d'ABC i El Mundo d'aquella època, i on podreu llegir com entre d'altres Jiménez Losantos defensaven el "proceso de paz".

Actualització: 26/02/2006 11.01 h: Segons hem pogut llegir a la web d'Escolar , les Noves Generacions de Castella i Lleó són especialistes en cartells polèmics, us posem enllaç a la seva web on podreu veure que els estils de Jarrai i NNGG no són gaire diferents.