dijous, de gener 05, 2006

Posi un Lanzarote a la seva vida

De Lanzarotes n'hi ha de dues classes, i podeu triar entre:

1-Lanzarote, Julián: Alcalde de Salamanca per el Partit Popular, entre les seves ocurrències destaquen:

  • utilitzar la frase “Venceréis pero no convenceréis” que Unamuno va fer cèlebre al pronunciar-la davant de Millán Astray en referència al cop d’Estat del 1936 (el general va contestar la també cèlebre: Muera la inteligencia!)

  • les declaracions d’abans d’ahir en les que deia “si los papeles van a Barcelona siempre habrá alguien dispuesto a recuperarlos”, esperem que no es referís a algun general salvapatries disposat a entrar a la ciutat comtal en tanc per la Diagonal.

2-Lanzarote, isla de: La isla más al noreste del archipiélago Canario, Lanzarote ofrece una espectacular combinación de agua y fuego, con volcanes y campos de lava salpicados de casitas blancas en un paisaje casi lunar. Declarada toda la isla reserva de la biosfera por la UNESCO.

Posats a triar Lanzarotes, em quedo amb la segona opció, és més relaxant i menys crispant. Parafrasejant al general “Muera la estupidez!”

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolguts amics,

Us felicito per aquests textos tan ocurrents i irònics sobre l'actualitat política i social actual. Cal que la xarxa sigui un altaveu símbol de la llibertat d'expressió, i també que sigui veu dels que no tenen veu(parafressajant Saramago). Bé m'agradaria colaborar-hi en alguna ocasió. Moltes gràcies

Carla Artugen