dissabte, de gener 14, 2006

Impunitat sobre rodes

Aquest, era el títol del reportatge que va emetre el programa 30 minuts el 19 de setembre de 2004. En aquest reportatge es parlava de la cursa Gumball 3000, i a tots ens va escandalitzar, veure a persones d’alt nivell adquisitiu, amb uns cotxes caríssims creuant el nostre país a tota velocitat, posant en perill les seves vides i la dels altres, amb tota impunitat.
A més, fent ostentació dels seus vehicles i els seus diners, van ser rebuts com a herois per la monarquia al Marroc o per el Reial Madrid a Espanya.
Aquell reportatge, va tenir molt d’èxit, fins i tot va ser emès una segona vegada, i va indignar a molta gent el fet de veure com es posava en perill la vida d’altres persones.

Demà, s’acaba el Rally Dakar, amb la trista notícia de la mort de dos nens, un avui i l’altre ahir, a més de la d’un pilot Australià.

Potser caldria reflexionar, i pensar com és que ens provoca indignació, veure com uns rics estrafolaris posen en perill les nostres vides a les nostres carreteres, conduint cotxes que mai podrem comprar; però per altra banda, fem herois a pilots del nostre país que van a l’Àfrica posant en perill la vida de persones més pobres, que mai podran participar d’aquell rally que passa pels seus països i que cada any provoca la mort d’algun dels seus infants amb tota impunitat.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

A vilaweb avui:

"L'organització ha anul·lat la prova d'avui per la mort d'un infant ahir al pas de la caravana"

i a continuació, sense desmelenar-se,

"Marc Coma ha escrit una nova pàgina gloriosa en el món de l'esport català"

http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1699607

Anònim ha dit...

Cada any passa el mateix.

Anònim ha dit...

La brutícia només molesta els egoïstes quan s'escau davant de llurs nassos.