dijous, de març 16, 2006

Zero contra vint-i-sis mil

L'espectacle de les teories conspiratòries sobre l'autoria de l'11M és simplement aberrant. És ben sabut que el PP i el seu aparell mediàtic están assessorats per estrategues que copien el model d'oposició dissenyat pels neocons nordamericans. Una de les màximes és la de no reconèixer els errors en cap cas i intentar girar la truita: defensar-se atacant, inventant teories indemostrables per induir al ciutadà mig el dubte raonable.

Tanmateix, de la mateixa manera que tota catedral gòtica, diuen els entesos, té un punt central d'equilibri que si es destrueix ensorra tot l'edifici, la conspir-Ansón de l'11M té un punt extremadament feble: el nombre de proves materials, físques, tangibles que avalen les seves entelèquies és igual al nombre zero, 0, buit, void. Per tant, és un edifici basat en simples hipòtesis, especulacions indemostrables (i que de ben segur, mai es podran demostrar; aquesta és la "gràcia").

D'altra banda, tenim ni més ni menys que 26.000 proves materials, repetim-ho, vint-i-sis mil proves que apunten al terrorisme islamista radical, exclusivament. I d'entre aquestes 26.000, cap no apunta a ETA. Aquesta és la punyetera realitat que cap campanya mediàtica pot borrar.

Segons les últimes dades de que disposem, s'han analitzat més de 1.300 empremtes dactilars, estudiat més de 80 perfils genètics, realitzades més de 200 detencions, etc. I l'ETA no hi apareix per enlloc.

Vint-i-sis mil contra zero. I encara creuen que guanyaran el "partit".

Gràcies al Blog de Miquel Iceta pel segon vincle