dissabte, de març 18, 2006

Els joves europeus


El diari anglés de Times publica dues notícies sobre els joves europeus:



En la primera parla de que els joves francesos han sortit al carrer per protestar per una llei sobre contractes laborals que està preparant Villepin. En la segona, parla de que els joves espanyols surten al carrer per emborratxar-se.

Que cadascú en tregui les seves conclusions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que és una mica fàcil fer aquesta afirmació, una mica demagògica, veient el fracàs que ha estat el botellón a certes ciutats. Sí que tenen més tradició democràtica en la reivindicació dels seus drets i n'hauríem d'aprendre. Però malgrat aquest desafiament juvenil, que ha estat en certes ciutats fins i tot vetllades i animades pels ajunatments, com Granada, caldria saber que l'alcoholisme afecta a molts països de la UE, en especial Gran Bretanya, on el consum d'alcohol en tots el trams d'edat és molt més elevat que aquí. Si no que els hi diguin als veïns de Lloret.

Jordi ha dit...

Si tenim en compte que els espanyols són els que més tard ens emmancipem i els que trobem feina més tard, a mi em molesta que els titulars de tots els diaris i telenotíces d'ahir i d'avui obrin amb El Botellón, m'hagués agradat més que obrissin amb joves protestant per aquesta situació, o perquè les Kellifinders els hi van petites, o perquè els lloguers no desgravaran tot i els programes electorals, o perquè el nou mobiliari del president de la Generalitat ens ha costat 200.000 €, o perquè el Carod-Rovira té al seu germà amb càrrec oficial.

Però la realitat, és que amb l'espectacular anunci d'aquests dies, els joves que vindran a emborratxar-se a Lloret, serán molts més que fins ara.

Unknown ha dit...

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=5&idioma=CAS&idnoticia_PK=289476&idseccio_PK=309&h=060321