dimarts, de març 07, 2006

Triar: Segona part

El passat 23 de gener, vàrem comentar en aquest blog, la sorpresa que ens produïa veure que Zapatero triava Convergència per pactar l’Estatut. I ens preguntàvem on eren aquells que van sortir al carrer o van signar manifestos demanant un pacte d’esquerres quan ERC era clau per a decidir qui governaria a la Generalitat.

Ahir, vam quedar sorpresos de sentir a Artur Mas dir que ha renunciat fins a tres vegades entrar al govern de la Generalitat.

Avui, la sorpresa encara és més gran al sentir que la resposta oficial del govern, feta per Nadal en roda de premsa ha estat que el president Maragall és “l’única persona que té capacitat política de formular una oferta d’aquestes característiques” i a més quan els periodistes li han demanat “el president no ha deixat clar en cap moment que ell no ha fet cap oferta ni informal ni formal?”, simplement ha contestat "en nom del Govern mai hi ha hagut cap oferta d’aquestes característiques".

Esperem sentir en poques hores una resposta més taxativa, que deixi clar si el senyor Mas menteix, o el President Maragall no sap cap a on navega.

1 comentari:

Anònim ha dit...

doncs jo diria que el que passa és que el Sr. President li devia proposar en to informal al Sr. Cap de l'Oposició, de tu a tu, i és que això de que "...en nom del govern...mai..." indica que el Sr. President de vegades parla com a president i d'altres com a...Pasqual i prou, el que passa és que opino que és una manera molt poca seriosa d'actuar, si ets President de la Generalitat et toca ser-ho quasi bé 24 hores al dia, no ara sí i ara no.