dijous, de juliol 20, 2006

A canvi de què, sra. Narbona?


Després de mesos de polèmica, la ministra de Medi Ambient Cristina Narbona, ha legalitzat la piscina que el director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, s'havia construït suposadament en terrenys públics.
Tot ve de quan l'any 2001, el que llavors era ministre de Medi Ambient i avui és president de les Illes Balears , el popular Jaume Matas, va donar una "concessió" d'ús privat a Pedro J. Ramírez.
Aquest dret sobre la costa espanyola , que fins ara només estava reservat a l'exèrcit i al Rei d'Espanya, acaba de ser legalitzat, amb un acord que segons la ministra permetrà que la concessió passi a ser compartida, amb el que durant uns mesos a l'any els nens del poble puguin banyar-se a la polèmica piscina. De fet es podran banyar 10 nens, durant 2 hores, acompanyats d'un monitor durant els mesos de maig, juny, setembre i octubre. Reservant-se en exclusiva pel director de El Mundo els mesos de juliol i agost.
Esperem que aquest premi al Sr. Pedro J. no sigui en contrapartida de res, però amb decisions com aquesta la classe política i la periodística es posen sota sospita.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Naaa, Pedro arriba tard, ja va demostrar Polanco amb els seus tripijocs televisius durant l'epoca d'Aznar, que no calen massa idearis politics per posar els politics de cuclilles, n'hi ha de sobra amb un bona cartera i el poder mediatic.

De totes formes, lamentable, més quan tanta gent bastant més humil se li han expropiat terrenys en be se la ja paper munyat llei de costes, que es deuen haber quedat amb cara de tontos . . . si arriben a saber que era tan facil aconseguir una conseció.

Anònim ha dit...

Really amazing! Useful information. All the best.
»