dissabte, de juliol 08, 2006

Comencen a fer por

La dreta espanyola, cada cop se situa més al marge de la democràcia, i algunes de les seves declaracions són més pròpies de colpistes que no pas de polítics moderats:

Mariano Rajoy: "El señor Rodríguez Zapatero, en este proceso, no está representado al Estado"

Jose María Aznar: "El gobierno camina de la mano de ETA"

Federico Jiménez Losantos ( sobre la posibilitat de que el PP porti als tribunals la reunió PSE-Batasuna): "[...]Don Mariano, en los tribunales hay muy poquito que hacer, aquí la ley...ya se ve a donde va la ley, o sea que hay que recurrir a otros medios[...]La Nación es previa y más importante que el Estado de Derecho"

Ángel Acebes: "La reunión, és la traición de Zapatero a España"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que fan por si, i cada vegada estan més desesperats.
Viam com acaba tot això, segur que gens bé.

Anònim ha dit...

Parlen del suport dels seus votants i que representen 10 milions d'espanyols, però m'agradaria veure quants d'aquests 10 milions de votants del PP comparteixen la seva actual postura.

A més, carreguen contra el PSOE, però resulta que la resta de forces polítiques d'Espanya està recolzant tant el diàleg amb ETA com la renovació dels Estatuts... són incapaços de veure que s'estan quedant sols?

Ells, que tant critiquen els radicals, estan portant el seu radicalisme al límit amb un discurs demagog, incendiari, destructiu i victimista.

Dimitri returns.