dijous, de setembre 14, 2006

La guerra per l'opinió pública

L'objectiu últim i absolut de la dreta mediàtica és apropiar-se de l'opinió pública espanyola. En particular, els esforços están focalitzats a llançar tonelades de brossa sobre l'investigació judicial de l'11-M. L'últim i esperpèntic episòdi el tenim en les declaracions de Suárez Trashorras a El Mundo. Recordem que Trashorras està acusat de participar directament a l'11-M. Encara que sigui òbvi que la seva credibilitat és nul·la, El Mundo va dedicar-li fa pocs dies la portada i varies de les seves pàgines centrals. L'element deia el següent:

Soy una víctima de un golpe de Estado que se ha tratado de encubrir detrás de las responsabilidades de un grupo de musulmanes..."


Pocs dies més tard ens hem enterat gràcies a El País que Trashorras va cobrar de El Mundo per fer aquestes declaracions.

Tanmateix, aquest és un fet irrellevant: el que interessa és crear una immensa cortina de fum sobre l'11-M per amagar les vergonyes del PP. I no ens enganyem: l'història seguirà igual (o pitjor) fins al final de l'instrucció judicial. Quan es celebri el judici i s'esclareixi definitivament l'autoria de l'atemptat, podeu estar ben segurs que la dreta mediàtica proclamarà que el procés ha estat un frau i no li donarà cap crèdit.

Mai acceptarán la veritat ja que els perjudicaria massa. Per tant, estimats lectors, perdeu tota esperança: la teoria de la conspiració de l'11-M existirà mentre l'extrema dreta política i mediàtica tinguin presència pública. D'això no en dubteu ni un segon.