dissabte, de setembre 23, 2006

Anunci polèmic

El dimecres passat vaig sentir a en Daniel Sirera del PP, dir que l'anunci de la plataforma pro-seleccions catalanes era xenòfob i repugnant. D'entrada em va semblar estrany, doncs l'anunci no es va presentar fins ahir divendres.

Aquest matí he vist la portada a tota pàgina del Periòdico que deia "Agresivo espot de la selección catalana".

Inocent de mi, he deduït, pel poc que havia sentit que a l'anunci uns nens no deixaven jugar a un altre per portar la samarreta d'Espanya. Després amb l'ajuda del Youtube he aconseguit veure el polèmic anunci, i no he vist l'agresivitat per enlloc, és més, m'ha semblat un anunci bastant correcte, us el posem a continuació:




De fet el PP té part de raó, és bastant xenòfob que alguns catalans no puguin competir internacionalment, per voler defensar una selecció que no és l'espanyola.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A mi no m'acaba d'agradar l'anunci: el trobo reduccionista i demagog. Reduccionista perquè no necessàriament tots els que senten la samarreta espanyola están en contra que jugui la selecció catalana. I demagog per utilitzar els nens per un tema que han de resoldre els adults.

Anònim ha dit...

El anuncio se presta a equívoco, ya que tanto el niño como la camiseta parecen alemanes y dudo que un niño español no quisiera que jugar con un niño alemán que seguro es, además, el dueño de la pelota.
La utilización de niños en anuncios publicitarios está a medio camino entre la explotación y la sensiblería baboseril.
Lo de la selección catalana me parece muy bien, que todos los equipos renuncien a la federación española y tramiten su inclusión como federación independiente, pero tetas y sopa ¡no hijo!.