dimarts, de desembre 20, 2005

Entre boicots, insults, mentides, calúmnies i mitges veritats

Cada dia des del els mitjans de comunicació de l’anomenada Brunete Mediàtica, es diuen i s’escriuen veritables bestieses. Barrejant opinió i informació es dediquen a crear un caldo de cultiu molt perillós, basat en el menyspreu i l’atac visceral a qui pensa diferent.
Això, que ja va passar als anys de la Lliga Regionalista; en la redacció i posterior tràmit de l’Estatut de Núria durant la II República ; als finals dels 70 durant la Transició política, i finalment durant els anys en que els governs de González y Aznar van rebre el suport dels grups parlamentaris de CiU, PNV i CC, es torna a repetir.

Aquesta darrera onada d’atacs contra tot el que per a ells és contrari a Espanya , és potser més visceral i demagògica i es basa en el que ells anomenen el “Pacto de Perpiñán”, que ve a ser : Si Zapatero és igual a Maragall, Maragall és igual a Carod, Carod és igual a Otegi i Otegi és igual a ETA, Zapatero és igual a ETA”

El més sorprenent de tot, és que ells no consideren que insultin i si ho fan se n’obliden ràpid, una prova d’això és la intervenció del Sr. Ignacio Villa (director d’informatius de la COPE) ahir al programa Àgora de C33, on es va dedicar a negar els insults que des de la seva emissora es diuen dia sí i dia també.

Des d’aquest blog intentarem recordar les “perles” que sovint escoltem o llegim, perquè en temps de boicots i calumnies, cal tenir memòria, sinó els atacants s’acaben fent passar per víctimes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina feinada recollir tots els insults coperians! El meu granet de sorra:

Losantos: «El gobierno español sólo habla con terroristas, homosexuales y catalanes, a ver
cuándo se decide a hablar con gente normal» (13 de juny de 2005)

I encara hi ha gent que el defensa:

http://libertaddigital.es/foros/pre_view.php?site=forosdelibertaddigital&bn=forosdelibertaddigital_sociedadforos&key=1134791111&first=1135274702&last=1131640793

Anònim ha dit...

Las verdades ofenden