dimecres, de desembre 28, 2005

Cal un caganer per a Jones tercer

Avui l'editorial d'El País es fa ressó de la última i important batalla guanyada al Creacionisme nordamericà. Un jutge federal de l'estat de Pensilvania, John E. Jones III, ha sentenciat que no és constitucional ensenyar les teories del disseny intel.ligent o ID com alternativa a les Darwinistes. Jones argumenta que fer aprendre a les escoles ambdós visions de la creació entraria en conflicte amb la separació entre Església i Estat de la que teòricament disfruten els EUA.

S'ha guanyat una batalla important però no la guerra. Caldrà estar molt alerta per a que el fonamentalisme cristià dels EUA no aconsegueixi els seus objectius: condemnar a l'oblit el Darwinisme i substituïr-lo per la Bíblia, és a dir, substituïr Ciència per Religió.

Per cert, des d'aquest humil bloc recomanem a les autoritats competents del nostre país que facin un intercanvi de jutges i que portin John E. Jones III, que aqui tindrà molta feina. La primera i més urgent, revisar el concordat entre el Vaticà i l'Estat Espanyol.

Molta sort per a Jones III!

1 comentari:

Anònim ha dit...

He estat buscant per internet, a veure de que anava això del creacionisme, i he trobat aquest enllaç que ho explica:

http://antesdelfin.com/scientific.html

Estaria be que el penjéssiu, pel que no sap, com jo.

Impresionant !!!