dimarts, de març 27, 2007

"Fora Montilla, Fora Montilla"

Això es va veure i sentir quan l'actual President de la Generalitat va entrar a l'últim concert de Lluís Llach:



Què n'opineu? Ja sabia on es ficava el President? No té dret el representant de tots els catalans a homenatjar LLach?

Jo crec que Montilla té tant dret a assistir al concert com la gent a pitar-lo i a escridassar-lo. Tanmatiex, no puc més que sentir vergonya aliena quan veig aquest vídeo.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Jo crec que en tot aquest assumpte hi ha hagut una manca d'informació, i una manipulació considerables. M'explico:

Els mitjans ens diuen que van escridassar Montilla, però no han explicat que els ingressos del concert es destinaven a Salvem l'Empordà (molts dels integrants estàven al concert), plataforma contrària a la MAT, que tan va defensar Montilla quan era ministre d'Indústria, pel que l'esperaven amb ganes. Us imagineu a Aznar en un concert on la recaudació fos per les víctimes de l'Iraq?

Segon, no han explicat que Mas també va ser xiulat quan el va saludar Llach, de fet, tots els polítics van ser xiulats excepte Margall, que va ser aplaudit quan es va abraçar al cantant (Potser cal recordar que va portar polèmica l'any 2003, aquella portada d'el Peridòdico on Llach, demanava un govern d'esquerres liderat per Maragall)

Tot això ho han fet per trasmetre la idea de que Montilla no és volgut pel catalanisme, és més, ens l'ensenyen participant al concert de Can Zam, com si fos incompatible està als dos actes. Aquí també hi ha certa manipulació, doncs quan Montilla surt a presentar "a los mejores" (Estopa), va ser fortament escridassat pel públic. Però això no ho han ensenyat gaire, doncs es desinflaria la història de que el xiulen els catalanistes.

Per últim recordar aquell concert a Nou Barris, on Pujol no va poder parlar pels xiulets en una actuació dels Chunguitos. La gent no es deixa enganyar, anar al concert dels Chunguitos no substitueix fer polítiques socials.

A mi personalment, no em fa vergonya, que xiulin al President, es digui Pujol, Montilla, Aznar o Zapatero. Quan un governa, pren decisions, que normalment no agraden a tothom, i per tant s'exposa a ser increpat. Va amb el sou i el càrrec.

Anònim ha dit...

Todos los separatistas del PSC, ERC, CIU e IC juntos para despedir al cantautor más malo de los últimos 40 años.

Anònim ha dit...

El tal "juan" ens diu molt mes de perque es va xiular Montilla que el text, tan politicament correcte, de "b.lucas i olive". I es que els veins tenen rao quan diuen allo de "del enemigo, el consejo".

Anònim ha dit...

ROVIreche no me seas pelota.

Júlia ha dit...

Sempre xiulen algú, en aquests actes massius. Els que hi van, suposo, ja saben on es fiquen. N'hi ha que van a xiular Montilla a un lloc i després se'n van a l'altre, a xiular qui toqui. S'ha volgut mostrar Can Zam/Verges com les dues Catalunyes però hi ha molta gent al conjunt interesecció i també molts que es queden a casa durant les festes nacionals, com a la cançó de Brassens. Som un país on fer la Puta i la Ramoneta, en tots els sentits, és una cosa habitual, malauradament.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!