dimarts, de març 13, 2007

No ho taparan ni 258.568

Abans d'ahir es van complir tres anys de l'atemptat terrorista més gran de l'historia europea. Des d'aquesta casa volem expressar el nostre absolut recolçament a les víctimes i el nostre compromís amb la veritat del que va passar, sigui quina sigui.

El dia anterior a l'efemèride, el Partit Popular va convocar una mena de míting gegantesc que ells mateixos van anomenar eufemísticament manifestació (fotos). L'intenció d'escollir un dia abans de l'11-M no fa pensar precisament en la casualitat. Més aviat sembla que vulguin amagar-se'n. I no es per menys: en primer lloc, l'atemptat terrorista es va dur a terme sota la responsabilitat del Ministre d'Interior d'aquest moment Ángel Acebes. En segon lloc, va ser amb tota probabilitat causat pels serveis prestats de José María Aznar a George W. Bush en l'invasió de l'Iraq. Finalment, des del primer dia han intentat mentir i manipular d'una manera descarada a l'opinió pública sobre l'autoria de l'atemptat, implicant-hi a ETA i enmerdant l'investigació tant com han pogut.

Tanmateix, gràcies a Déu i a tots els sants ha començat el gran perill real amb el que ara s'enfronta el Partit Popular: el judici de l'11-M. Poc a poc es va coneixent l'infame trama que va portar als brutals assassinats gràcies a l'esforç en rigurositat i transparència amb la que s'està desenvolupant el judici. L'enverinada teoria de la conspiració poc a poc va caient pel seu propi pes. Els “forats negres” que van mirar de crear ja comencen a empassar-se la seva pròpia teoria (això els hi passa per no entendre el que realment son).

Que els hi quedi clar als estrategues del Partit Popular: ni 258.568 manifestants podran tapar la veritat.

_______________

Per seguir el judici en directe podeu consultar els següents links: 20 minutos, El País, El Mundo i Datadiar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fuimos más de dos millones, por mucho que os pese a los catalinos.

Anònim ha dit...

bien pues don Juan entonces me temo que la densidad de algunos madrileños es increiblemente baja, que también podría ser debido a la ligereza generalizada de las opiniones de unos cuantos. Sentido común y un poco de seriedad caballero.

Catalina Fernández