dijous, de juny 15, 2006

L'Espanya obligatòria

Aquesta setmana s'ha sabut que el jugador del Barça d'Hockey Patins, Miquel Masoliver, l'han obligat a anar a la selecció espanyola.

El jugador va renunciar a anar-hi, í va dir que només jugaria amb la selecció catalana, però va ser amenaçat amb una sanció de 5 anys per part de la Federación Española de Patinaje (FEP), el que li suposaria no poder jugar cap partit amb el seu club.

La Ley del Deporte, estableix l'obligació de representar els colors d'Espanya, i els Estatuts de la FEP, van ser modificats després de Fresno (on la Federació Catalana de Patinatge va ser expulsada de la Internacional) preveient sancions de 2 a 5 anys pels esportistes que es neguessin a jugar amb España.

No deixa de ser curiós, que ja no sigui obligatori anar a la mili, però en canvi et puguin obligar a anar a la selecció.

El dilluns la selecció d'Espanya juga contra Tunis en el Mundial de futbol, no us oblideu d'animar a Espanya, no sigui que us posin una multa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No pasa el mateix amb la resta d'esports?

Jo no crec que sigui una burrada en funció del que va pasar abans, sino per si mateix, pq si algú hi va obligat, no crec que hi jugui ni be ni a gust.

Jordi ha dit...

La qüestió és que ni tan sols a Xina és obligatori. Si no m'equivoco és l'únic país al món on hi ha una llei d'aquest tipus.
Que per cert, no s'aplica quan el jugador demana de no anar-hi per d'altres motius: per descansar, per fer vacances....

Apareixeran un altre tipus d'objectors? El seu lema serà Sele KK? enlloc del mili KK?

Jordi ha dit...

No el coneixia, ara buscaré la seva música.

Merci Ramon!