dilluns, d’abril 24, 2006

V de Vendetta (el dolent és....Rubalcaba!)


[...]Se trata de una película realmente liberal y antiestatista que además recordará ligeramente a los espectadores españoles su presente político. No sólo porque el líder fascista tenga un parecido más que razonable a Rubalcaba, sino porque la trama de la película gira en torno a unos misteriosos atentados terroristas, atribuidos de manera oficial a unos confesos "fundamentalistas religiosos", que permitieron inesperadamente a Sutler ganar las elecciones.[...]
Així veuen a Libertad Digital, l'adaptació al cinema del còmic que es va crear com a crítica al govern de Margaret Thatcher.
Podeu llegir la crítica sencera de la pel.lícula segons Libertad Digital en aquest enllaç.
Vist a Escolar

1 comentari:

Anònim ha dit...

Acabo de llegir aquest post i encara no puc entendre com la web d'aquests imbècils es permet el luxe d'incloure la paraula "libertad" en el nom de la seva web.

Si el líder de la peli "V de Vendetta" s'assembla a Rubalcaba, sincerament... no estaria malament receptar un bon oftalmòleg als intel·lectuals de la magnífica Libertad Digital. I comparar l'ascens del PSOE i l'11-M amb la pel·lícula em sembla de molt mal gust, patètic, infantil i recorrent; quan acceptarà el PP la derrota electoral? dia rera dia ens demostren que mai, però lo pitjor de tot és la sensació de que no han après res ni seran capaços de rectificar. La dreta naufraga i els pocs "dretans" moderats són silenciats pel propi partit... eso es Libertad.

M'hauria agradat molt llegir la crítica en cas de que el govern espanyol fos de dretes...

Dimitri.