dissabte, d’abril 15, 2006

Matutes i l’Autopista

Tot i l’oposició dels veïns, ja fa dies que les escavadores treballen en la nova autopista d’Eivissa, que permetrà un estalvi de dos minuts de temps als vehicles que facin el trajecte D’Eivissa a Sant Antoni.

En aquesta polèmica obra destaca un nom per sobre dels altres, MATUTES. Per diferents motius:

  • La consellera d’obres del govern balear és Estela Matutes, filla d’Abel Matutes (ex-ministre d’Afers Exteriors del govern del PP)
  • L’empresa que realitzarà l’obra serà FCC Construcción SA, de la qual curiosament és membre del consell d’administració Abel Matutes.
  • Algunes de les urbanitzacions i alguns dels terrenys que en sortiran beneficiats en el futur via requalificacions, podeu imaginar a qui estan vinculats.
  • La Federación Hotelera de Ibiza, defensa amb gran interès, que es dugui a terme a aquesta obra, perquè diuen que ajudarà a créixer el turisme, el president de la Federació és Pedro Matutes, fill d’Abel Matutes i germà d’Estela Matutes.

Des d’aquest modest blog, volem mostrar el nostre suport a les plataformes que estan lluitant per evitar que es porti a terme aquesta obra faraònica i del tot desproporcionada per l’illa d’Eivissa.