dissabte, de febrer 23, 2008

Buscant un 11-M econòmic

El Partit popular porta setmanes intentant-nos fer creure que Espanya està entravessant una crisi econòmica. Per aconseguir-ho tot si val:


  • Utilitzar incorrectament el llenguatge econòmic, tot afirmant que estem en recessió, quan en realitat seguim amb PIBs positius, i per sobre de la UE.

  • Culpant de la inflació al govern de Zapatero, com si aquest pogués controlar els preus del petroli o els cereals.

  • Fent una interpretació absurda de els estadístiques, arribant aposar d’exemple de la mala gestió del govern que ara hi hagi 80.000 aturats més que fa quatre anys, obviant que l’atur ha baixat de l’11 al 8% donat al creixement de la població activa.

  • I per últim el que jo considero més perillós, posar en dubte la fortalesa del sistema financer espanyol, amb declaracions com les de Zaplana on posa en dubte la solvència d’algunes entitats , confirmant els rumors interessats que corren per la xarxa.


Si segueixen així, és probable que abans del 9-M acabem per rebre un sms de la variant “pásalo”, on ens recomanaran anar ràpid a treure els diners d’una caixa o un banc, a poder ser català, que dona més vots. I el dia que comencin a fer-se cues a les entitats, sortirà Super Pizarro a la tele, mirarà a la càmera i ens dirà que tot és culpa del partit que els va prendre el govern, ara fa 4 anys ,quan els que ara ens anuncien una crisi mentien.