dimarts, d’abril 10, 2007

Tele Madrid + El Mundo = Manipulació

S'acosten eleccions, i això es nota en molts aspectes. A TeleMadrid van oferir ahir un reportatge sobre la situació dels castellanoparlants a Catalunya, totalment manipulat, on volen fer creure que a Catalunya tot és en català, des dels menus dels restaurants fins als rètols de tots els comerços.
Us el posem a continuació perquè jutgeu per vosaltres mateixos. Per cert un dels protagonistes que avala la tesi de la persecució dels castellanoparlants és Francisco Caja, del qual vàrem parlar en un post anterior, i del qual en parlarem properament. Curiós també que per parlar de la discriminació en la que es troben no hagin trobat a cap català castellanoparlant, i acaben basant-se en les declaracions d'un canari i una italiana que senten que els seus fills són perseguits perquè han de cursar els estudis en català.





Us animem a que ens comenteu les vostres experiències en les petites coses de cada dia com demanar un tallat o una lliura de pernil dolç en català.

Gràcies a en Marc, un lector que en ha demanat la publicació d'un post sobre aquesta notícia.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quina ràbia de gent! ho haveu vist!!! i es el q diu el Joel Joan, que més els dóna als de Telemadrid?? i la meitat de les coses estan mega tergiversades!! si senyors de Telemadrid, els catalans no sabem qui és Miguel de Cervantes!! que burrusss hasta sabem quin dia va morir!!!

aaaaah!! q tontos q sooon!

Anònim ha dit...

avui després de llegir-vos, he anat a prendre un cafè al bar de sempre.
Fa 6 mesos que m'atén la mateixa noia colombiana, cada matí li demano un café con leche y un cruasant, hi ha dies que ni li demano i m'ho porta directament.
Avui l'hi he dit: Un cafè amb llet i un cruasant, i m'ha respost: No le entiendo.

Aquestes coses no surten al reportatge, moltes gràcies per posar-lo.

The crazy apprentice ha dit...

Hola, sóc en Marc ;)

Penso que estaria bé mirar les reaccions d'en Alfons López Tena al programa La Nit al Dia.

Em van semblar unes reflexions molt interessants, i dignes de ser comentades.

Saluts a tothom, me'n vaig de la terra, però algun dia tornaré! Me'n vaig a un país més civilitzat.

Marc

Jordi ha dit...

Hola Marc, saps on podem descarregar aquest vídeo? Gràcies i bon viatge!

Anònim ha dit...

Porto vistos 10 minuts i estic preocupat per la pobra filla del carmelo.

A què es dedica? Està a casa tancada perquè el seu pare no vol que aprengui en català? O està anant a l'escola i, com que té 6 anys, està aprenent com qualsevol altre nen?

Aix... pobra nena!