dissabte, de maig 24, 2008

Enric Reyna, o la reina de les mentides

Durant mesos cada vegada que he sentit parlar a Enric Reyna sobre la bombolla del preu de l'habitatge o la crisi del sector, he pensat que es tractava d'un ignorant o d'un talibà que no volia veure la realitat.
Avui el professor Montalbo ha destapat que ni una cosa ni l'altra, doncs el senyor Reyna ha confessat que mentia: "Durante mucho tiempo me sentí como Pinocho. Cada día al afeitarme me veía la nariz más larga, porque aunque las evidencias eran muchas no me atrevía a hablar de crisis, para no crear alarmismo, y empleaba palabras como desaceleración, enfriamiento o aterrizaje".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que l'habitatge em preocupa molt, he anat seguint les declaracions de Reyna durant els darrers anys. Jo també creia que aquest senyor era un cec o un ignorant però no, ara he vist que és senzillament, un mentider. I no només això: aquest mentider és el representant del sector immobiliari a Catalunya. Tot un avís a navegants.

Anònim ha dit...

Una altra possibilitat és que realment el paio no se n'enterés de res, com tots els constructors que han quedat "enganxats" i ara vulgui fer veure que ell "ja sabia que això passaria"... Jo no descartaria en absolut aquesta opció, perquè lo que ell digui no té cap credibilitat

Més info: www.bombollaimmobiliaria.com

Anònim ha dit...

No sé què dir-te. No nego que l'or del ròlex i del nomeolvides el tingués hipnotitzat però crec que, senzillament, s'ha dedicat a tapar forats en un vaixell que fa aigües per tot arreu, encara que les seves declaracions siguin tan còmiques que surtin cada cop més en programes d'humor.

davidcastells ha dit...

Doncs després de reconeixer els seus pecats, ha continuat mentint
http://davidcastells.blogspot.com/2010/05/fills-alcoholitzats-i-preus-dels-pisos.html