diumenge, de desembre 02, 2007

Torna el NO-DO a TVE

Al tornar de la manifestació d'ahir, vaig posar les notícies per veure com tractaven el tema desde la televisió pública estatal, tenia curiositat per saber quina importància li donarien a que en una part del territori, molta gent cabrejada sortís al carrer, per demanar el dret a decidir sobre les infraestructures que fins ara gestiona l'Estat.
Desagradable sorpresa, desde temps d'Urdaci que no veia un cosa igual:
Com era d'esperar van començar amb l'atemptat d'ETA a dos guàrdies civils, fins aquí res a dir, però la notícia la van lligar amb les reaccions dels partits, per després passar a una notícia relacionada, com és l'empresonament dels acusats de formar part de l'entorn d'ETA davant del risc de fuga per la proximitat de la data de la lectura de la sentència.
Ja portàvem 20 minuts de Telediario, impacient, veig que canvien de tema, penso: ara ho diran, ara. Però no, la següent notícia va ser el míting d'Hugo Chávez a Venezuela, on per enèssima vegada va exigir que el rei Joan Carles I es disculpés.
S'acaba la notícia i diuen "conectamos ahora..." con Barcelona!, vaig pensar jo, però no, posats a parlar de crisis territorials o com diria el president Montilla de "desapegos" diuen "conectamos con nuestro enviado en Bruselas", i ens informen del perill que corre Bèlgica de quedar dividida en dos estats a mig plaç.
A les 21.25 h i abans d'informar-nos dels esports, van connectar amb Barcelona, on una corresponsal, a les fosques i en un carrer on lògicament a aquella hora no hi havia ningú, va informar en molt poc temps, de la manifestació de Barcelona.

2 comentaris:

Aleix ha dit...

Puc entendre el retard en l'entrada de la notícia, perquè ETA va clarament abans (detencions i tiroteig van lligats) o perquè l'equip de directe o la connexió els falla. Ara, que no tinguessin ni quatre imatges de la mani (és el que entenc del post) és demencial!

Jordi ha dit...

Sí que van posar imatges de la manifestació. Perdó si he donat a entendre el contrari.